ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κα ΡΑΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κα ΡΑΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κα ΡΑΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πολύωρη επίσκεψη στο Πέραμα πραγματοποίησε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα Ράνια Αντωνοπούλου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη και μέχρι αργά το μεσημέρι μαζί με τον Δήμαρχο Περάματος  επισκέφτηκε υποδομές της πόλης οι οποίες σήμερα είναι ανενεργές.

Η δεύτερη πολύωρη επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας , αποτελεί συνέχεια προσπαθειών που καταβάλλει η Αναπληρώτρια Υπουργός στην κατεύθυνση υλοποίησης τοπικού σχεδίου για το Πέραμα, καταπολέμησης της ανεργίας.

Ήδη με την συνδρομή του Δήμου Περάματος συγκεντρώνονται στοιχεία προκειμένου να πάρει τελική μορφή τοπικού πιλοτικού προγράμματος κατά της ανεργίας στο Πέραμα το οποίο σύντομα θα πάρει την τελική του μορφή.

Σε δήλωσή του  ο Δήμαρχος Περάματος με άφορμή την επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Αντωνοπούλου είπε μεταξύ άλλων:

«Είχα πεί τον Απρίλιο για την επίσκεψη της Υπουργού στο Πέραμα ότι αυτή η επίσκεψη είναι ελπίδα για την Πόλη.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι τόσο η Υπουργός όσο και γενικότερα η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου  Εργασίας με συνέχεια και συνέπεια βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επιβεβαίωση των προσδοκιών για λύσεις στο πλαίσιο του εφικτού, στο μεγαλύτερο πρόβλημα του Περάματος,  αυτό της ανεργίας.

Ο Δήμος το τελευταίο διάστημα συνδράμει και συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια την οποία με επιμονή η Αναπληρώτρια Υπουργός όσο και οι συνεργάτες της μαζί με την Δημοτική Αρχή έχουμε ξεκινήσει

Ευελπιστώ ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα.»