Συνάντηση Δημάρχων Δήμων που είναι Μέλη του Διαδημοτικού Νεκροταφείου Σχιστού Περάματος

Συνάντηση Δημάρχων Δήμων που είναι Μέλη του Διαδημοτικού Νεκροταφείου Σχιστού Περάματος

Το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Μαΐου 2018, ο δήμαρχος Περάματος κος Γιάννης Λαγουδάκης συμμετείχε στην συνεδρίαση που έγινε στην αίθουσα συσκέψεων του Δημάρχου Πειραιά.

 

Οι δήμαρχοι που οι Δήμοι τους είναι μέλη του διαδημοτικού Νεκροταφείου Σχιστού Περάματος, ήτοι ο δήμαρχος Πειραιά κος Γ. Μώραλης, ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη κος Γ. Ιωακειμίδης, ο δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κος Αν.Ευθυμίου, ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κος Χρ. Βρεττάκος, αλλά και ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, έδωσαν το παρόν, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του διαδημοτικού Νεκροταφείου που βρίσκεται στο Σχιστό Περάματος.

 

Από τη ιδιαίτερα σοβαρή συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κος Γιώργος Γαβρίλης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ από τη μεριά του διαδημοτικού Κοιμητηρίου συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΔΣ κος Σούτος Δημήτριος, συνοδευόμενος από τον κο Φίλλιπο Κυρίτση. Παρόν στη συζήτηση ήταν και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πειραιά κος Βασίλης Ταταρόπουλος.

Οι δήμαρχοι δεσμεύτηκαν για σύντομη ανανέωση του ραντεβού τους προκειμένου να  εισηγηθούν προτάσεις και να δρομολογηθούν λύσεις σε μια σειρά προβλημάτων που απασχολούν το διαδημοτικό Νεκροταφείο.

 

Πηγή:https://peramaonline.blogspot.gr