Βραβεύσεις για τη Δημοτική Χορωδία Περάματος

Η Ένωση Χορωδιών Ελλάδος διοργάνωσε τριήμερο πανελλήνιο χορωδιακό φεστιβάλ στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός”.

 

Το φεστιβάλ περιελάμβανε και την απονομή των βραβείων – έπαινος χορωδού Μανώλη Καλομοίρη – Φώτη Αλέπορου– σε βετεράνους χορωδούς, καθώς και την Ανωτάτη Τιμητική Διάκριση «Ε. Χ. Ε.» σε πρόσωπα τα οποία συνέβαλλαν στην ανάπτυξη της Χορωδιακής Μουσικής και του Πολιτισμού.

 

Στο φεστιβάλ συμμετείχε και η Δημοτική Χορωδία Περάματος, όπου με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθήσαμε, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, την βράβευση 8 χορωδών – μελών της, για τα 35 χρόνια Χορωδιακής ζωής.

 

Τον έπαινο χορωδού Μανώλη Καλομοίρη – Φώτη Αλέπορου παρέλαβαν η κυρία Μαρία Σαραντάκου, η κυρία Μπέτυ Αράπη, η κυρία Μαργαρίτα Τσεσμελή, η κυρία Τασούλα Σαμολαδά, η κυρία Ρένα Μπακογιάννη, ο κύριος Παντελής Αραβαντινός, ο κύριος Νίκος Νίκας και ο κύριος Στράτος Τσεσμελής.

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, διότι όλοι φροντίζουν για την διαρκή πολιτιστική εκπροσώπηση του Δήμου Περάματος, αλλά συγχρόνως αποτελούν πρότυπο πολιτιστικής κουλτούρας για τις γενιές που ακολουθούν.

Πηγή:https://peramaonline.blogspot.gr