ΜΕΙΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Α.

ΜΕΙΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Α.

ΜΕΙΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Α.

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ -ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ/ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΕΑ).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΕΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ, ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ: 8:30 – 13:30. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 213-2037267.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΚΕΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΑ (ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ), ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.