«Συνάντηση Δημάρχου Περάματος με αντιπροσωπεία της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας»

Ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης αντιπροσωπεία της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της κ. Λευτέρη Παπαναστασίου, την κα Αλεξάνδρα Γκανά, τον κ. Ανακρέοντα Ματαράγκα, τον κ. Ιωάννη Πατινιώτη και την κα Κωνσταντίνα Ασπρούδη.  Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον, ο Δήμαρχος Περάματος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία αναφορικά με μείζονος σημασίας ζητήματα που αντιμετωπίζει το Πέραμα και σχετίζονται με τη συνύπαρξη πόλης και λιμανιού.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, καθώς τους δόθηκε με εκτενή και λεπτομερή τρόπο, η δυνατότητα να αντιληφθούν υπαρκτά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και είναι άρρηκτα δεμένα με την ανάπτυξη της σε επίπεδο υποδομών και άλλων τομέων, αλλά και που έχουν άμεση σύνδεση με την ποιότητα ζωής των κατοίκων και της νεολαίας. Παράλληλα, επεσήμαναν με ικανοποίηση την βούληση του Δημάρχου για συνεργασία στην επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με την ναυτιλιακή κοινότητα και συνδέονται με την λειτουργία και την καθημερινότητα της πόλης.

Η συνάντηση αυτή αποδεικνύει, πέρα από τις επιμέρους διαφορετικές προσεγγίσεις, πως είναι αναγκαίο να αναπτύσσεται ένας γόνιμος και παραγωγικός διάλογος με σκοπό την εξεύρεση των βέλτιστων δυνατών λύσεων προς όφελος των πολιτών, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα προβλήματα υπερβαίνουν διαχωριστικές γραμμές και σκοπιμότητες.