Ενημέρωση εκπαιδευτικών και εκπροσώπων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από Ιατρούς του Περάματος

Ενημέρωση εκπαιδευτικών και εκπροσώπων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από Ιατρούς του Περάματος

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΠ και τους προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Περάματος, πραγματοποίησε, χθες Τρίτη 10 Μαρτίου, στο Δημαρχείο της πόλης, ενημέρωση των Διευθυντών των σχολείων της πόλης, καθώς και εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με την παρουσία του Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστα Κόντζογλου και του Πνευμονολόγου κ. Άγγελου Νικήτα, οι οποίοι εκπροσώπησαν την επιστημονική ιατρική επιτροπή του Δήμου.

Στην ενημέρωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης, όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην σύσκεψη αυτή, οι ιατροί τόνισαν τη σημασία της εφαρμογής όλων των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης και της διασποράς του νέου κορωνοϊού, ιδιαίτερα σε σχέση με τη σχολική κοινότητα και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας η εμφάνιση νέου στελέχους κορωνοϊού στη χώρα, ο Δήμος Περάματος βρίσκεται σε εγρήγορση και σε συντονισμό με όλους τους αρμόδιους φορείς και τα συναρμόδια υπουργεία και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.