Μήνυμα Δημάρχου Περάματος για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 για το Γενικό Λύκειο και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 για το ΕΠΑ.Λ., ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η φετινή χρονιά είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Μέγιστη προτεραιότητα για εμάς αποτέλεσε η ασφαλής επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης μας.

Προς το σκοπό αυτό, ο Δήμος Περάματος από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς και στους καθηγητές τους για την προσπάθειά που καταβάλλουν, ώστε να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εκπαιδευτική δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Για τους υποψηφίους μας, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, κλείνει ο κύκλος της μαθητικής ζωής και ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για την οικοδόμηση του μέλλοντος που ονειρεύονται.

Εύχομαι από καρδιάς στις νέες και στους νέους της πόλης μας καλή δύναμη κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μαθημάτων τους και καλή επιτυχία αναφορικά με τους στόχους που έχουν θέσει».

Leave a Reply

Your email address will not be published.