Μήνυμα Δημάρχου Περάματος για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Περάματος για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές της πόλης μας, οι οποίοι κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Η είσοδός σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Εύχομαι να έχετε καλές σπουδές, μία όμορφη φοιτητική ζωή και σταδιοδρομία. Ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγεται ενώπιόν σας, γεμάτος με όνειρα, αξίες και μόρφωση.

 

Την ίδια στιγμή, αξίζουν συγχαρητήρια και σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούσαν. Ο δρόμος δεν τελειώνει εδώ. Με επιμονή, δύναμη και αποφασιστικότητα θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επιτυχημένη εξέλιξή σας.

 

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει τόσο στους γονείς των παιδιών που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειές τους, όσο και στους εκπαιδευτικούς που με εργατικότητα και μεθοδικότητα μορφώνουν τους μαθητές μας κι αναβαθμίζουν το εκπαιδευτικό μας σύστημα».