Συνάντηση Δημάρχου Περάματος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥπ Α.Ε.)

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 τις Κτιριακές Υποδομές (ΚτΥπ) για συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Αθανάσιο Γιάνναρη. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Περάματος κ. Δημήτριος Στάθης, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Έργων των Κτιριακών Υποδομών κ. Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.

 

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο Περάματος και είναι αναγκαίο να υλοποιηθούν κυρίως προς όφελος της νέας γενιάς.

 

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος ζήτησε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναφορικά με την πορεία εξέλιξης των δύο υπό ανέγερση παιδικών σταθμών της πόλης, καθώς και σχετικά με την εξέλιξη της επισκευής και της συντήρησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Περάματος.

 

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών υπογράμμισε πως είναι πλέον ώριμες οι μελέτες των δύο νηπιαγωγείων, με τις ΚτΥπ να αναμένουν το άνοιγμα της πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση της Νέας Προγραμματικής Περιόδου του ΕΣΠΑ 2021-2027, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

 

Αναφορικά με το Δημοτικό Κολυμβητήριο, ο κ. Γιάνναρης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως όλες οι απαραίτητες μελέτες για την επισκευή και συντήρηση του είναι έτοιμες και υπολείπεται μόνο η στατική μελέτη του στεγάστρου. Εντός του 2021 ολοκληρώνεται η προσπάθεια να υπάρξει ανάδοχος, ώστε να πραγματοποιηθεί κι αυτό το ζωτικής σημασίας έργο για την πόλη του Περάματος.

 

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος τόνισε πως πρόθεσή του αποτελεί η συνεχής ενεργή και έμπρακτη παρουσία των Κτιριακών Υποδομών στο Δήμο Περάματος.

Μετά το πέρας της συνάντησής, ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη για την εξαιρετική συνεργασία, αλλά και για το γεγονός πως έχουμε κοινή αγωνία για την όσο το δυνατόν πιο άμεση επίλυση σημαντικών ζητημάτων για την πόλη του Περάματος, όπως είναι η ανέγερση των δύο παιδικών σταθμών και η λειτουργία του δημοτικού μας κολυμβητηρίου.

 

Απόλυτη προτεραιότητά μας αποτελεί η νεολαία της πόλης του Περάματος, η οποία και αξίζει τις καλύτερες υποδομές.

 

Αναμένουμε την επίλυση των ζητημάτων που θέσαμε στον κ. Γιάνναρη και είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας, να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, σε συνεργασία με τις Κτιριακές Υποδομές για την τάχιστη και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published.