«Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε στο τέλος κάτι θα μείνει»

 

Είναι λυπηρό το γεγονός πως κάποιες δημοτικές παρατάξεις καταφεύγουν συστηματικά στη διαστρέβλωση και στη συκοφαντία, αδιαφορώντας εάν με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν τελικά σύγχυση στους πολίτες και υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Περάματος.

 

Οι ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Περάματος, όπως και της κομματικής τους οργάνωσης, κατά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Περάματος είναι απαράδεκτες και συκοφαντικές, γεγονός που δεν αρμόζει σε εκπροσώπους ενός ιστορικού κόμματος.

 

Για όσους αναρωτιούνται αναφορικά με την αντιφασιστική δράση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Περάματος, να υπενθυμίσουμε πως αποδεχθήκαμε και στηρίξαμε την απόφαση της πολιτείας στις αρχές του 2016 να δημιουργηθεί το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, χωρίς τις κραυγές και τους θεατρινισμούς άλλων Δημοτικών Αρχών που κλήθηκαν στα γεωγραφικά τους όρια να φιλοξενήσουν αντίστοιχες δομές.

 

Την ίδια στιγμή η κομματική παράταξη του ΚΚΕ ήταν άφαντη στους προπηλακισμούς και στις ύβρεις που υφίσταντο τα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Εξίσου άφαντοι ήταν κι όταν υποδεχθήκαμε τα προσφυγόπουλα στο Δημοτικό σχολείο του Νέου Ικονίου με τις απειλές και τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής εναντίον μας να γίνονται γνωστοί στο πανελλήνιο μέσα από τα βίντεο των τηλεοπτικών καναλιών.

 

Αντίθετα, δίνουν το παρών όταν πρόκειται να πουν ψέματα, όπως στην περίπτωση της δήθεν χωματερής που θα κατασκευαζόταν στο χώρο του Παλαιού Κοιμητηρίου της πόλης, ρίχνοντας λάσπη σε ένα πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν πριν δύο δεκαετίες.

 

Στο Δήμο Περάματος υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεκάδες πανό αντιφασιστικού περιεχομένου εν όψει της αυριανής απόφασης του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή. Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης με προσωπική του δήλωση έχει τοποθετηθεί στο εν λόγω ζήτημα ζητώντας την καταδίκη της νεοναζιστικής αυτής οργάνωσης.

 

Τέλος, υποδείξεις ας κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση Περάματος στους συναδέλφους της στη Νάξο που αρνήθηκαν να στηρίξουν το αίτημα της σχολικής κοινότητας του νησιού αναφορικά με την προσθήκη της προσωνυμίας «Μανώλης Γλέζος» στο τίτλο του Γενικού Λυκείου Νάξου.