«Κατά γράμμα» τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοΐο στο Δημαρχιακό Μέγαρο Περάματος το συμπέρασμα αιφνιδιαστικού ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας στο πλαίσιο των ελέγχων του Σχεδίου Δράσης για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού ( COVID-19 ) στους χώρους εργασίας, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Περάματος, στις 12:00, χθες το μεσημέρι.

 

Το μεικτό κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής, ελεγκτών – επιθεωρητών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, υποδέχθηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημήτρης Στάθης, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ, Μαργαρίτα Καζάκου και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ανάπτυξης, Παναγιώτα Βοϊδονικόλα.

 

Η ομάδα των Επιθεωρητών πραγματοποίησε ενδελεχείς ελέγχους σε όλους τους ορόφους και σε κάθε γραφείο του Δημαρχιακού Μεγάρου, ελέγχοντας τα έγγραφα μετακίνησης των εργαζομένων και τη σωστή εφαρμογή στη χρήση της μάσκας και την τήρηση αποστάσεων.

 

Παράλληλα το κλιμάκιο των ελεγκτών επιθεώρησε το πλάνο εργασιών που είχε καταθέσει η κάθε Υπηρεσία του Δήμου Περάματος.

 

Οι άνθρωποι της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την άψογη συνεργασία που είχαν από τον κ. Στάθη, την κα Καζάκου – οι οποίοι σημειωτέων είναι ο Γενικός Συντονιστής του Σχεδίου Δράσης όλων των Υπηρεσιών του Δήμου και η Συντονίστρια του Σχεδίου Δράσης για το Δημαρχιακό Μέγαρο, αντίστοιχα – όπως επίσης και από την κα Βοϊδονικόλα.

 

Ταυτόχρονα εξήραν και την προθυμία με την οποία τους υποδέχθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες τους, παρέχοντας τους κάθε πληροφορία που τους ζητήθηκε.

 

Η Ομάδα των Επιθεωρητών της Εθνικής Αρχής, αφού ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Περάματος και τις Αντιδημάρχους, αποχώρησε νωρίς χθες το απόγευμα από το Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Περάματος αφού πρώτα είχε διαπιστώσει πως τα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του Κορονοϊού τηρούνται «κατά γράμμα» από τους εργαζόμενους, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην καταγραφεί καμία παρατήρηση για τον τρόπο λειτουργίας των Υπαλλήλων που στελεχώνουν τις Υπηρεσίες του Δήμου της πόλης μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.