Δήμος Περάματος: Δωρεάν online Σεμινάριο κυνολογίας με θέμα την κατανόηση της επιθετικότητας των σκύλων

Το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Περάματος σε συνεργασία με το OnlineK9University.eu, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:30, ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο-εργαστήριο με θέμα: «Κατανοώντας την Επιθετικότητα Σκύλων. Σταματήστε την επιθετικότητα του σκύλου σας. Τι θα ήθελε ο σκύλος σας να γνωρίζατε.»

 

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα το παρουσιάσει ο Antoine Raymond Stefas, διδάσκων Τεχνολογία Συμπεριφοράς Σκύλων και Εκπαίδευση Σκύλων στο διεθνές πρόγραμμα του διαδικτυακού πανεπιστημίου κυνολογίας OnlineK9University.eu, με ειδικότητα πεδίου στην επιθετικότητα και τις φοβίες.

 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση και συζήτηση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: filio.glezakou74@gmail.com , καθώς και στο τηλ: 2132037218 (08:00-16:00). Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο 6931547408.

 

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα υπάρξει διαγωνισμός και 3 τυχεροί θα κερδίσουν 3 αντίτυπα του ebook “Who Are You? Νόμιζα ότι σε ξέρω”.