Εκδηλώσεις πολιτισμού Δήμου Περάματος: Πέρα(σ)μα στον πολιτισμό, στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της

Εκδηλώσεις πολιτισμού Δήμου Περάματος: Πέρα(σ)μα στον πολιτισμό, στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της
Ο Δήμος Περάματος παρουσιάζει και αυτό το καλοκαίρι εντελώς δωρεάν ένα ποιοτικό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων με το μήνυμα: Πέρα(σ)μα στον πολιτισμό , στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της. Ο πολιτισμός ιδιαίτερα αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας αποτελεί διέξοδο για όλους μας. Καλώ τους δημότες να παρευρεθούν , ώστε να απολαύσουν τις όμορφες εκδηλώσεις μας με σπουδαίους καλλιτέχνες , ενώ το μόνο που ζητούμε είναι η σχολαστική τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών οδηγιών από το Υπουργείο Υγείας. Η επανεκκίνηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι γεγονός ! Ήρθε η στιγμή να ανταμώσουμε πάλι, να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε! Σας περιμένουμε με χαρά!
Με εκτίμηση ο Δήμαρχος Περάματος
Γιάννης Λαγουδάκης
Η είσοδος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και με προϋπόθεση εισόδου ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, την οποία θα παραλαμβάνουν οι δημότες της πόλης μας από το Δημαρχείο Περάματος, για κάθε εκδήλωση, τις ημέρες και ώρες που θα ανακοινώσουμε άμεσα.
Αντί αντιτίμου παρακαλείται το κοινό να προσφέρει τροφές για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς της πόλης μας.
Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της κάθε εκδήλωσης .
Η διάθεση των προσκλήσεων εισόδου για την συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου στις 28/8 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Αυγούστου από 9-2μμ από το Δημαρχείο (κάτω είσοδος).
Οι προσκλήσεις εισόδου είναι περιορισμένες και σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν αυτή τη χρονική στιγμή και βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ.
Με βάση τη χωρητικότητα του θεάτρου οι διαθέσιμες θέσεις είναι 390.