Πρόγραμμα φροντίδας αδέσποτων γατών του Δήμου Περάματος

Πρόγραμμα φροντίδας αδέσποτων γατών του Δήμου Περάματος

Ο Δήμος Περάματος μέσω του τμήματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς προχώρησε στην ανάθεση παροχής ιατρικών υπηρεσιών για την περίθαλψη και τη στείρωση των αδέσποτων γατών εντός των ορίων της πόλης του Περάματος.

 

 

Η Δημοτική Αρχή έχει μεριμνήσει, ώστε με ίδιους πόρους, να υλοποιούνται προγράμματα που έχουν ως στόχο τον περιορισμό του αριθμού των αδέσποτων γατών, καθώς και τη συνεχή φροντίδα για την ευζωία τους.

 

 

Είναι πολύ σημαντικό τα αδέσποτα γατιά που κυκλοφορούν στην πόλη να είναι υγιή, γεγονός άλλωστε που συμβάλλει και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Δήμο Περάματος προϋπολογίστηκαν χρηματικά ποσά σε ανάλογους κωδικούς, που αφορούν στην ευζωία των αδέσποτων ζώων, όπως για τροφές, φάρμακα, νοσηλείες και στειρώσεις.

 

 

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ο Δήμος Περάματος κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλιστούν οι συνθήκες που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές δημότες μας για τη συνεργασία. Η προσπάθεια για την προστασία των αδέσποτων ζώων είναι συλλογική.