Δήμος Περάματος: Στο πλαίσιο της δράσης του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συγκεντρώνουμε στις 18/9 σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Δήμος Περάματος: Στο πλαίσιο της δράσης του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συγκεντρώνουμε στις 18/9 σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Περάματος συμμετέχει στη δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε» με σκοπό την συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες.

 

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 14.00, στο Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Περάματος, στη διεύθυνση Λ. Ειρήνης 36 και Βοσπόρου 11Β.

 

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν στη δράση πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

 

Ενδεικτικά είδη που μπορούν να προσφερθούν είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί), τέμπερες – κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες, μαρκαδόροι – ξυλομπογιές, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, πινέλα, κασετίνες, ντοσιέ και ανταλλακτικά φύλλα, φάκελοι με λάστιχο, χαρτί Α4, διαφάνειες, κόλλες (στικ και υγρές), πλαστελίνες, διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων, ψαλιδάκια, γεωμετρικά όργανα.

 

Στο ξεκίνημα αυτής της νέας δύσκολης σχολικής χρονιάς είναι σημαντικό να στηρίξουμε -και μέσω αυτής της δράσης- τις ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας, ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν τα αναγκαία σχολικά είδη.