Διαδικτυακές συναντήσεις για την παράδοση και την λαογραφία

Διαδικτυακές συναντήσεις για την παράδοση και την λαογραφία
Ο Δήμος Περάματος διοργανώνει διαδικτυακές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον ελληνικό πολιτισμό -τα στοιχεία που απαρτίζουν την ταυτότητά μας- μέσω λαογραφικών εκδηλώσεων που θα μας φέρουν πιο κοντά στον λαϊκό πολιτισμό πολλών περιοχών της χώρας.
Μιας και πλησιάζουν οι ομορφότερες γιορτές του χρόνου και για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Περάματος, θα μας κρατήσει συντροφιά τα Κυριακάτικα βράδια, με μία σειρά ζωντανών Διαδικτυακών συναντήσεων που μπορούν όλοι οι δημότες μας να παρακολουθήσουν δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Ζοοm τους επόμενους μήνες.
Συντονιστής αυτών των συναντήσεων είναι ο χοροδιδάσκαλος του Δήμου μας κ. Κώστας Τουλάτος.
Κάθε εβδομάδα καλεσμένοι μας από την επαρχία θα παρουσιάζουν την περιοχή τους και στο τέλος της κάθε εισήγησης θα μπορούμε να τοποθετούμαστε και να θέτουμε τυχόν απορίες μας.
Στην πρώτη μας συνάντηση, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 19:30 το βράδυ, καλεσμένη μας θα είναι η Χοροδιδάσκαλος Κατερίνα Αστερίου, που θα μας παρουσιάσει το Δρώμενο του «Αράπη του Βώλακα», του Νομού Δράμας, το οποίο ζωντανεύει κάθε χρόνο μέσα στο Δωδεκαήμερο των Εορτών.
Παράλληλα θα έχουμε και live μετάδοση από το προφίλ του Δήμου μας στο facebook για εκείνους τους φίλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν με αυτόν τον τρόπο τις συζητήσεις/εκδηλώσεις μας!
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εκδήλωσης για να μπορέσετε να συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση είναι η εξής: https://us02web.zoom.us/j/85916304802
Σας περιμένουμε όλους.