Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στον Δήμο Περάματος

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στον Δήμο Περάματος

Με μεράκι και έμπνευση προγραμματίστηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος για την περίοδο των Χριστουγέννων 2021.

 

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην Πλατεία Ηρώων, υπό τους ήχους της ορχήστρας SAXATHLON.

 

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην Πλατεία Ηρώων το μουσικό συγκρότημα «Χοροσταλίτες», που αποτελείται από ένα παραδοσιακό σχήμα έξι μουσικών, θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους υπό τους ήχους της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής.

 

Παράλληλα, με το φωτισμό και στολισμό κεντρικών δρόμων και σημείων της πόλης του Περάματος από άκρη σε άκρη, θα δοθεί Χριστουγεννιάτικο χρώμα.

 

Έπειτα από τον περσινό περιορισμό των εορταστικών δράσεων λόγω πανδημίας, ο Δήμος Περάματος παραμένοντας αισιόδοξος, προχώρησε στην προετοιμασία της διοργάνωσης των φετινών εκδηλώσεων, με κύριο στόχο τη στήριξη της επανεκκίνησης της καθημερινής ζωής και της αναπτέρωσης του ηθικού των πολιτών, ιδιαίτερα κατά τις συναισθηματικά φορτισμένες μέρες των εορτών.

 

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τις απαραίτητες και προβλεπόμενες προφυλάξεις για την προστασία από τον Covid-19.

 

  • Οι συμμετέχοντες και τα παιδιά θα φορούν μάσκα προστασίας προσώπου.

 

  • Θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19.