Ο Δήμος Περάματος φόρεσε τα γιορτινά του! Ανοίγει τις πύλες το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ηρώων!

Ο Δήμος Περάματος φόρεσε τα γιορτινά του! Ανοίγει τις πύλες το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ηρώων!

Τη λάμψη και τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γειτονιά μεταφέρει φέτος ο Δήμος Περάματος, συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό με χιλιάδες λαμπιόνια, εντυπωσιακό στολισμό και λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία σε κάθε γειτονιά.

 

Μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της ορχήστρας «SAXATHLON», που ουσιαστικά κήρυξε και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, ανοίγει τις πύλες του από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2022 το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στην Πλατεία Ηρώων.

 

Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και την φάτνη, το πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο πάρκο δίνει φέτος ραντεβού με μικρούς και μεγάλους για υπέροχες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίσεις και πολύ παιχνίδι!

 

Το «Χριστουγεννιάτικο χωριό» του Δήμου Περάματος περιλαμβάνει ξύλινα σπιτάκια, μία γιγαντιαία χιονόμπαλα με πλούσιο διάκοσμο (snow globe), χριστουγεννιάτικη φουσκωτή αψίδα, το σπίτι του Άγιου Βασίλη, ένα υπέροχο carousel και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

 

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε:

 

«Με αισιοδοξία και χαμόγελο δίνουμε το σύνθημα: ο Δήμος Περάματος γιορτάζει! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κορωνοϊός επιβάλει τους δικούς του κανόνες, αλλά η ανάγκη για θετική ενέργεια και χριστουγεννιάτικη μαγεία είναι μεγάλη.

 

Με φαντασία και περίσσευμα αγάπης ο Δήμος Περάματος έχει διοργανώσει μία σειρά από πρωτότυπες δράσεις που θα δώσουν χαρά στους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, τα παιδιά. Παράλληλα, στόχος μας και φέτος είναι να μεταφερθεί η μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γειτονιά του Δήμου Περάματος στολίζοντας την πόλη, με λαμπιόνια και στολίδια από νωρίς και από άκρη σε άκρη.

 

Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επαναφέρουμε την αισιοδοξία, με εκδηλώσεις που θα δώσουν χαρά στα παιδιά αλλά θα τονώσουν και την τοπική  μας αγορά. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης μας».