Προβολή της βραδιάς ανάγνωσης και της έκθεσης «Πράσινο Πέρα(σ)μα από το κανάλι της Βουλής

Προβολή της βραδιάς ανάγνωσης και της έκθεσης «Πράσινο Πέρα(σ)μα από το κανάλι της Βουλής

Στο κανάλι της Βουλής προβλήθηκε η λογοτεχνική βραδιά στην οποία γνωστοί καλλιτέχνες ανέγνωσαν αποσπάσματα πεζών και ποιητικών κειμένων που αναφέρονται στο Πέραμα, στο πλαίσιο της έκθεσης «Πράσινο Πέρα(σ)μα, που για δύο περίπου μήνες φιλοξενούνταν στο ανακαινισμένο Μουσείο Αλιείας και ναυπηγικής αλιευτικών σκαφών του Δήμου Περάματος.

 

Τα αποσπάσματα που επελέγησαν ξύπνησαν μνήμες σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση από την πρόσφατη ιστορία, τον πολιτισμό, την τέχνη, αλλά και τη ζωή της πόλης του Περάματος.

 

Η λογοτεχνική βραδιά συνδιοργανώθηκε από τη Βιβλιοθήκη της Βουλής, τον Δήμο Περάματος και τον Οργανισμό «Μοιραζόμαστε το Πέραμα» (Sharing Perama).

 

Η ανάγνωση πεζών & ποιητικών κειμένων για το Πέραμα έγινε από τον κ. Γιάννη Μετζικώφ, την κα Σοφία Χηνιάδου Kαμπάνη, την κα Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη και τον κ. Μάριο Φούρναρη. Στο πιάνο συνόδευσε η Ευτυχία Αναστοπούλου.

 

Την έκθεση «Πράσινο Πέρα(σ)μα» επιμελήθηκαν η ιδρύτρια του συλλόγου «Sharing Perama», κα Barbara Polla και ο εικαστικός κ. Μάριος Φούρναρης.

 

Παρακολουθήστε την εκδήλωση από το Κανάλι της Βουλής στον παρακάτω σύνδεσμο στο youtube: