Δωρεάν Rapid Tests στο Δήμο Περάματος (15-02-2022)

Δωρεάν Rapid Tests στο Δήμο Περάματος (15-02-2022)

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού (covid-19) θα διενεργηθεί από τον Δήμο Περάματος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Τρίτη 15-02-2022, στο Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Περάματος (Λεωφόρος Ειρήνης 36) από τις 09:30 – 15:00.

 

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσέλθουν πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. ταυτότητα, άδεια οδήγησης, διαβατήριο κτλ) και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

 

Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (covid19), θα μπορούν να ανατρέξουν στο gov.gr και να ανακτήσουν αντίγραφο του αποτελέσματος της εξέτασης, με τους προσωπικούς κωδικούς TAXIS.

 

Οι εξεταζόμενοι, που δεν έχουν προβεί σε εμβολιασμό, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ΜΟΝΟ στην περίπτωση που το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

 

Ο Δήμος Περάματος λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας των μεταλλάξεων του κορωνοϊού έχει ζητήσει και έχει πετύχει να διενεργούνται σε τακτική βάση δειγματοληπτικοί έλεγχοι για την προστασία των πολιτών.

 

Είναι χρέος όλων μας να συμμετάσχουμε στον αγώνα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, καθώς αποτελεί δείγμα ύψιστης ατομικής και κοινωνικής ευθύνης.