Σε λειτουργία η νέα αναβαθμισμένη και σύγχρονη ιστοσελίδα του Δήμου Περάματος

Σε λειτουργία η νέα αναβαθμισμένη και σύγχρονη ιστοσελίδα του Δήμου Περάματος

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των πολιτών τέθηκε σε λειτουργία η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Περάματος (www. perama.gr).

 

Η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του βασικού portal πραγματοποιήθηκε με στόχο η πλοήγηση να είναι φιλική, χρηστική και να παρέχει όλες τις πληροφορίες που θέλει να δει ένας πολίτης για τον Δήμο Περάματος.

 

Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα οι πολίτες μπορούν εύκολα και γρήγορα, μεταξύ άλλων:

 

  • Να έχουν καλύτερη επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου
  • Να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά μέσω του «Συστήματος Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων», στην οποία με τους προσωπικούς τους κωδικούς taxis μπορούν να εκδώσουν άμεσα πιστοποιητικά
  • Να υποβάλλουν on line τα αιτήματά τους μέσω της υπηρεσίας novoville
  • Να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις και τις αποφάσεις που λαμβάνουν τα αρμόδια όργανα
  • Να μαθαίνουν τα δρώμενα και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο
  • Να συνδέονται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Περάματος

 

Η νέα ιστοσελίδα ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, τόσο για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών, όσο και για τη γνωριμία των επισκεπτών με την πόλη μας.

 

Ο Δήμαρχος Περάματος  Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε σχετικά:

 

«Συνεχίζεται η προσπάθεια μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Περάματος. Χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η Δημοτική Αρχή στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας, με τις νέες δυνατότητες που πλέον προσφέρει στους συνδημότες μας, αποτελεί ένα καθοριστικό στάδιο προς αυτή την κατεύθυνση. Η ψηφιακή τεχνολογία και το διαδίκτυο είναι πολύτιμα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών, τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών, την ενίσχυση της διαφάνειας και την καλύτερη επικοινωνία με τον πολίτη».