Δήμος Περάματος: Δωρεάν online Σεμινάριο κυνολογίας την Παρασκευή 6 Μαΐου

Δήμος Περάματος: Δωρεάν online Σεμινάριο κυνολογίας την Παρασκευή 6 Μαΐου

Ο Δήμος Περάματος με αφορμή την ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων σας καλεί να συμμετέχετε στο δωρεάν σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στις 18:00, με σκοπό την ενημέρωση για τα νέα δεδομένα στην εκπαίδευση ζώων-σκύλων.

 

Στην νέα πραγματικότητα το ζώο-σκύλος λαμβάνει την πραγματική του θέση κοντά στον άνθρωπο κηδεμόνα μέσα από την κατανόηση του πως νιώθει, τι φοβάται, πως αγαπά, τι προσμένει, τι καταλαβαίνει και φυσικά πως επικοινωνεί.

 

Μέχρι πρόσφατα δεν γινόταν λόγος για όλα αυτά ευρέως καθώς δεν υπήρχαν μετρήσιμα στοιχεία.

 

​-Τι πρέπει να ξέρει ο νέος κηδεμόνας σκύλου;

-Τι πρέπει να προσέχει στην συνεργασία του με τον σκύλο του;

-Πως εκπαιδεύω κάνοντας λιγότερα;

-Τι είναι σημαντικό να ξέρει ο σκύλος;

-Είναι απαραίτητο να μάθει να περπατά ακριβώς δίπλα μου;

 

Αυτά και ακόμα περισσότερα στην ζωντανή συζήτηση με τον Raymond Antoine, διδάσκων Τεχνολογία Συμπεριφοράς Σκύλων και Εκπαίδευση Σκύλων στο διεθνές πρόγραμμα του διαδικτυακού πανεπιστημίου κυνολογίας OnlineK9University.eu και τον Μαρίνο Μπούτση, Τεχνικό συμπεριφοράς και εκπαίδευσης σκύλων.

 

Tο σεμινάριο γίνεται με σκοπό να ενημερωθούν οι υποψήφιοι μελλοντικοί κηδεμόνες για την ομαλή συμβίωση με το σκύλο τους.

 

Το σεμινάριο θα γίνει online – live και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση και ασφάλεια του χώρου σας

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πολύ ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο μπορείτε να καλέσετε στο 2132037218, τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή να αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση filio.glezakou74@gmail.com