Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Περάματος

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Περάματος

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος με συναυλίες, παραστάσεις αλλά και θέατρο σκιών.

 

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε με την παιδική παράσταση υψηλής αισθητικής  «Η Μικρή Γοργόνα» που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, ενώ και το μουσικό ταξίδι με τους Βασίλη και Βαγγέλη Κορακάκη απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα του κόσμου που παραβρέθηκε και παρακολούθησε.

 

Επόμενος σταθμός της πολιτιστικής διαδρομής για τον Δήμο Περάματος είναι η 21η  Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, όπου στην Πλατεία Ηρώων στις 21:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χοροσταλίτες θα μας «ταξιδέψει» με «Άρωμα Ελλάδας».

 

Παράλληλα, από τις 20 Ιουνίου και για τέσσερις παραστάσεις το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου θα παρουσιάσει τον κλασικό και διαχρονικό Καραγκιόζη σε νέες περιπέτειες και σε διάφορες περιοχές του Δήμου Περάματος, πάντα στις 21:00!

 

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

 

Πρόγραμμα Παραστάσεων Θεάτρου Σκιών:

20/6 Πλατεία Προφήτη Ηλία

30/6 Πλατεία Δημητριάδη

8/07 Δημοτικό Στάδιο Πρόνοια

18/07 Δημοτικό Στάδιο Πρόνοια

 

Το μήνυμα του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη

 

«Ο Δήμος Περάματος παρουσιάζει και αυτό το καλοκαίρι εντελώς δωρεάν ένα ποιοτικό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Σας καλώ να παρευρεθείτε στις μουσικές και στις θεατρικές παραστάσεις του Δήμου μας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου Περάματος (Θέατρο Μ. Θεοδωράκης, Μουσείο Αλιείας στο Ν. Ικόνιο, Πλατεία Ηρώων, Πλατεία Προφήτη Ηλία, Πλατεία Δημητριάδη) αποκεντρωμένα και κοντά σε κάθε δημότη μας. Κορύφωση των εκδηλώσεων είναι ο Πολιτιστικός μας Σεπτέμβρης, όπου και φέτος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Δήμο Περάματος. Μέσω των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων μας δημιουργούμε ένα θετικό κλίμα και μία όμορφη ατμόσφαιρα, που τόσο έχουμε όλοι μας ανάγκη έπειτα από τα δύο και πλέον χρόνια της πανδημίας του COVID-19. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται για την βέλτιστη προετοιμασία των εκδηλώσεών μας. Ήρθε η στιγμή να ανταμώσουμε πάλι, να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε! Σας περιμένουμε με χαρά».