Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Δήμου Περάματος «Έχεις σκύλο; Πάμε βόλτα!»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Δήμου Περάματος «Έχεις σκύλο; Πάμε βόλτα!»

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου ο περίπατος κοινωνικοποίησης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Περάματος που διοργανώθηκε από το Δήμο Περάματος σε συνεργασία με τον Ζωοφιλικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο της πόλης και την πενταμελή επιτροπή Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Περάματος.

 

Μια δράση που έχει ως στόχο την κοινωνικοποίηση των αδέσποτων ζώων της πόλης μας μέσα από την βόλτα με άλλα ήδη κοινωνικοποιημένα σκυλιά. Καθ’​​ όλη τη διάρκεια της δράσης οι συνοδοί των δεσποζόμενων σκύλων έφεραν την ευθύνη των κατοικιδίων τους​​ και​​ μεριμνούσαν για τον άμεσο καθαρισμό του περιβάλλοντος από​​ τυχόν​​ ακαθαρσίες τους.

 

Ο περίπατος με τα αδέσποτα της πόλης μας θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα με σκοπό οι πολίτες να γνωρίσουν τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας, να ενημερωθούν για την αξία του περιπάτου και την ευεργετική επίδραση της βόλτας μεταξύ ανθρώπων και ζώων και φυσικά κάποια από αυτά να καταφέρουν να βρουν ένα νέο σπίτι!

 

Τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Περάματος είναι υγιέστατα, καθώς έχουν δεχθεί την αναγκαία κτηνιατρική περίθαλψη που σχετίζεται με τη σήμανση, τον εμβολιασμό, την στείρωση και την αποπαρασίτωσή τους.