Μήνυμα του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

«Φτάσαμε αισίως στην έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς, η οποία ελπίζω να κυλήσει ομαλότερα σε σχέση με τις προηγούμενες δύο, σε ό,τι αφορά στην πανδημία.

Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία, ένα νέο δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.
Ένα ταξίδι που και φέτος ξεκινά με αισιοδοξία, με δύναμη, ελπίδα και πολλά όνειρα, με σκοπό οι μαθητές μας ν’ αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και εφόδια για το μέλλον τους.

Τα σχολεία του Δήμου Περάματος και φέτος είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς. Τα συνεργεία του Δήμου μας πραγματοποίησαν όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, τόσο στα κτίρια, όσο και στους εξωτερικούς χώρους, με σκοπό η διαμονή των μαθητών στις Σχολικές Δομές να είναι, δημιουργική, ασφαλής αλλά και ευχάριστη.
Ακόμη, η παρούσα Δημοτική Αρχή μερίμνησε ώστε να προχωρήσει έγκαιρα στην πρόσληψη 33 εργαζόμενων στον τομέα της καθαριότητας, πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των σχολείων της πόλης.

Ο Δήμος Περάματος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε όποια ανάγκη προκύψει.
Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους!»