Στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι Φθινοπωρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος

Στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι Φθινοπωρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος

Έπεσε η αυλαία των Φθινοπωρινών Πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πέρα(σ)μα στον Πολιτισμό» του Δήμου Περάματος, τις οποίες παρακολούθησε πλήθος κόσμου και στέφθηκαν και φέτος με απόλυτη επιτυχία.

Γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Active Member, Νίκος και Γιώργος Στρατάκης, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Χατζής, Στέφανος Κορκολής, Σταμάτης Κραουνάκης και Γιάννης Κότσιρας, καθώς επίσης παραστάσεις και προβολές στο cinema, για μικρούς και μεγάλους προσέφεραν μαγικές βραδιές, εντελώς δωρεάν για όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.

Οι «Φθινοπωρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2022» του Δήμου Περάματος στο φιλόξενο δημοτικό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», κράτησαν στο έπακρο την υπόσχεσή τους προσφέροντας μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης πάντα με σεβασμό στις αξίες του πολιτισμού.

Με την ολοκλήρωσή του Φεστιβάλ του Δήμου Περάματος, που αποτελεί πια θεσμό για την πόλη ξεκίνησε αυτόματα η αντίστροφή μέτρηση για την επόμενη χρονιά, ενώ όπως όλα δείχνουν έχει μπει πολύ ψηλά ο καλλιτεχνικός «πήχης».
Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης με αφορμή τη λήξη του Φθινοπωρινού Φεστιβάλ τόνισε:
«Όπως κάθε χρόνο και φέτος διοργανώσαμε στο Δήμο μας πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή αγαπημένων και δημοφιλών καλλιτεχνών και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το γεγονός πως όλες σχεδόν οι εκδηλώσεις ήταν sold out μας γεμίζει ευθύνη, για τη διοργάνωση ακόμη υψηλότερου επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης, που οργάνωσαν το Φεστιβάλ «Πέρα(σ)μα στον Πολιτισμό, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου, που δούλεψαν για να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις αυτές.
Ως διοίκηση του Δήμου Περάματος δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε στους πολίτες και άλλα πλούσια πολιτιστικά ταξίδια».