Δήμος Περάματος: Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων αποφοίτων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων κατά το σχολικών έτος 2022

Δήμος Περάματος: Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων αποφοίτων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων κατά το σχολικών έτος 2022

Ο Δήμος Περάματος σε μια εξαιρετική εκδήλωση, δύο χρόνια μετά τους αυστηρούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, στο Μουσείο Αλιείας & Ναυπηγικής Αλιευτικών Σκαφών, τιμητική βράβευση στους αριστούχους αποφοίτους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της πόλης, που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2022.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Αλιείας, έδωσαν το παρών μαθητές και γονείς που παρέλαβαν συγκινημένοι τους επαίνους που συμβολίζουν το επιτυχές αποτέλεσμα στην προσπάθειά τους να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση, μέσω της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων.

Από τον Δήμο Περάματος , τιμήθηκαν , επίσης και έδωσαν το παρών για τη σημαντική προσφορά τους και οι εκπαιδευτικοί της πόλης, κ. Μαρίνης Ευάγγελος , κα Ράπτη Μαρία και κα Γεραλή Αικατερίνη.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανέφερε:

«Οι επιτυχίες των μαθητών αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Περάματος διαθέτει ένα πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό, μία νέα γενιά που αναζητεί έναν ανοιχτό δρόμο να για να ξεδιπλώσει τα όνειρα και τις δυνατότητες της. Το δικό μας χρέος είναι να κρατάμε ανοιχτό αυτό το δρόμο.  Αυτό δεσμευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και αυτό δεσμευόμαστε, ως Δημοτική Αρχή ότι θα κάνουμε και στο μέλλον. Είμαστε δίπλα, όμως και στους εκπαιδευτικούς, γιατί εκείνοι είναι που δίνουν την καθημερινή μάχη. Εκείνοι δίνουν, σε μεγάλο βαθμό τα εφόδια για να διακριθούν οι μαθητές.

Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία!»