Με τη λαμπερή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου άνοιξε η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Περάματος

Με τη λαμπερή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου άνοιξε η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Περάματος

Φωταγωγήθηκε σε μία λαμπερή και άκρως επιτυχημένη τελετή, στην Πλατεία Ηρώων, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Περάματος με τον Δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκη να δίνει το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη.

Η μπάντα του λιμενικού σώματος υπό τη διεύθυνση του Πλωτάρχη Δροσινού Νικόλαου, οι παιδικές χορωδίες των σχολείων της πόλης καθώς και το καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα με τη Φλώρα Χερουβείμ και τους Μάριο Σταυράκη, Λευτέρη Τζίτζη, Αλέξη Αλεξίου συνέθεσαν μία γιορτινή βραδιά με μαγεία και ζεστασιά.

Πολίτες του Περάματος αλλά και επισκέπτες κατέκλεισαν από νωρίς την Πλατεία Ηρώων για να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για την πόλη, να φωτογραφηθούν στον εντυπωσιακό στολισμό, αλλά και δίπλα στο δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης ευχήθηκε στους πολίτες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ ευχαρίστησε και όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Παράλληλα, με τη φωταγώγηση του δέντρου το Πέραμα έχει φορέσει τα γιορτινά του με χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπάκια να έχουν τοποθετηθεί από άκρη σε άκρη σε όλη την πόλη . Επίσης, ο Δήμος Περάματος, μετά την περίοδο των αυστηρών περιορισμών λόγω covid-19, έχει προγραμματίσει πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα για όλη την περίοδο των εορτών, το οποίο θα εκτείνεται σε κάθε γειτονιά του Δήμου.