Χριστούγεννα στο Πέραμα με πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων και το «Χωριό του Αη Βασίλη»

Χριστούγεννα στο Πέραμα με πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων και το «Χωριό του Αη Βασίλη»

Θέατρο, Χριστουγεννιάτικο τρένο, Μουσική, Παραμύθια, Κάλαντα, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Εικαστικά εργαστήρια, Καραγκιόζη, Χοροθέατρο και πολλά άλλα, με ελεύθερη συμμετοχή περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δήμου Περάματος για τις γιορτές.

Το πλούσιο πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Περάματος ξεκίνησε στις 7 Δεκέμβρη με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ηρώων και ολοκληρώνονται στις 6 Ιανουαρίου.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 έως και 6 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό «Πέρα(σ)μα στο Χωριό του Αη Βασίλη», το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά 11:30 – 13:30 και 17:30 – 20:30.

Ηθοποιοί – παιδαγωγοί – εμψυχωτές θα απασχολούν τα παιδιά με δραστηριότητες εξωτερικού χώρου (Εργαστήρια, αφήγηση παραμυθιών, σεμινάρια μαγείας, χριστουγεννιάτικο ψάρεμα κτλ)

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό «Πέρα(σ)μα στο Χωριό του Αη Βασίλη», θα υπάρχει επίσης: Φουσκωτό παιχνίδι , Τοίχος Αναρρίχησης, Τραμπολίνο και τρενάκι σταθερό.

Επίσης από τις 24 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικο τρένο, από τις 10:00 έως τις 17:00, που θα ακολουθεί τη διαδρομή: Αφετηρία Πλατεία Ηρώων  ,  Λ. Ειρήνης , στροφή στην πλατεία Τζορμπατζόγλου, αριστερά στο φανάρι στη Λ. Ειρήνης, στροφή στο τρίγωνο της Ελπίδος – Λ. Δημοκρατίας,συνέχεια στη Λ. Δημοκρατίας και τέλος διαδρομής πλατεία Ηρώων.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε:

«Με φροντίδα και πολλή αγάπη η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Περάματος, οργάνωσε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με εκδηλώσεις και δράσεις που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλη την περίοδο των Χριστουγέννων. Καμάρι μας φέτος είναι το Χριστουγεννιάτικο χωριό «Πέρα(σ)μα στο χωριό του Αη Βασίλη», που θα προσφέρει ξεχωριστή νότα σε δημότες αλλά κι επισκέπτες. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, να τονιστεί ότι η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις είναι εντελώς δωρεάν.

Το Πέραμα «πλημμυρίζει» από άκρη σε άκρη με λάμψη και φως, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο «παραμύθι».

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!»