Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Περάματος «Πέρα(σ)μα στο χωριό του Άη Βασίλη»

Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Περάματος «Πέρα(σ)μα στο χωριό του Άη Βασίλη»

Σε μια γιορτή, γεμάτη Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και μουσική, άνοιξε διάπλατα τις πύλες του το χωριό του Άη Βασίλη στον Δήμο Περάματος.

Ξυλοπόδαροι, ξωτικά, ανιματέρ, μάγοι ,ζογκλέρ, θέατρο σκιών και ο Άγιος Βασίλης είναι μόνο μερικοί από τους κατοίκους του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα προσφέρουν μέχρι το τέλος των εορτών σε όσους το επισκεφθούν ξεγνοιασιά, όμορφες στιγμές, δημιουργικές ενασχολήσεις για τα παιδιά και ένα «μαγικό ταξίδι»!

Κατά τα επίσημα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού, ο χώρος της πρόνοιας «πλημμύρισε» από κόσμο και παιδικά χαμόγελα, με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν τις δραστηριότητες εντελώς δωρεάν.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές με υγεία και ειρήνη τόνισε πώς: «Ο Δήμος Περάματος φρόντισε όλη την περίοδο των εορτών μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, να έχει προγραμματίσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σε όλη την πόλη, ώστε να χαρούν τα παιδιά και οι γονείς τους και τις φετινές γιορτές στο Πέραμα».

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Περάματος «Πέρα(σ)μα στο χωριό του Άη Βασίλη» θα λειτουργήσει έως και τις 6 Ιανουαρίου (Ώρες λειτουργίας: 11:30 – 13:30 και 17:30 – 20:30).

Ηθοποιοί – παιδαγωγοί – εμψυχωτές θα απασχολούν τα παιδιά με δραστηριότητες εξωτερικού χώρου (Εργαστήρια, αφήγηση παραμυθιών, σεμινάρια μαγείας, χριστουγεννιάτικο ψάρεμα κτλ).Στο χώρο υπάρχει επίσης: Φουσκωτό παιχνίδι, τοίχος αναρρίχησης, τραμπολίνο και σταθερό τρενάκι.