Διαδικτυακή διαβούλευση του Δήμου Περάματος για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού»

Διαδικτυακή διαβούλευση του Δήμου Περάματος για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού»

Ο Δήμος Περάματος διεξάγει ανοικτή διαδικτυακή διαβούλευση για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού», από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Στόχος του Δήμου Περάματος είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα, ώστε να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής για τον εξωραϊσμό και τη βελτίωση των υποδομών της περιοχής.

Για πρώτη φορά, δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαδικτυακή διαβούλευση εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville.

Ο «Αρμός» παραμένει ένα τελευταίο κομμάτι γης που δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους του Περάματος να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα, παρότι ο Δήμος Περάματος εκτείνεται σε ακτογραμμή 8,5 χιλιομέτρων. Η ανάπλαση του «Αρμού» έχει ως στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κοινόχρηστου χώρου και τη διασφάλιση ότι ο «Αρμός» θα παραμείνει ελεύθερος χώρος για της ανάγκες των κατοίκων.

Το ερωτηματολόγιο διερευνά το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από τον σημερινό χώρο του “Αρμού”, την άποψή τους σχετικά με τα σχέδια του Δήμου Περάματος για την ανάπλαση του χώρου, καθώς και τις προτεραιότητες που πιστεύουν οι πολίτες ότι θα πρέπει να τεθούν κατά την ανάπλαση.

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων που αφορούν στον εξωραϊσμό και τη βελτίωση των υποδομών της περιοχής.