Με νέο υπερσύγχρονο φορτηγό ενισχύεται ο Δήμος Περάματος

Με νέο υπερσύγχρονο φορτηγό ενισχύεται ο Δήμος Περάματος

Με ένα φορτηγό σύγχρονης τεχνολογίας ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Δήμου Περάματος, ο οποίος έχει ήδη έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό. Το νέο σύγχρονο μηχάνημα έργου αυξάνει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Δήμου ως προς την εκτέλεση τεχνικών εργασιών αναβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η συγκεκριμένη προμήθεια εντάσσεται στο πλαίσιο της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Ενώ πέρα από το συγκεκριμένο φορτηγό, ο Δήμος έχει ήδη παραλάβει φορτηγό με αρπάγη, σάρωθρα και υδροφόρα καθώς και νέα απορριμματοφόρα Όλα τα οχήματα ενισχύουν ήδη τις υπηρεσίες του Δήμου και χρησιμοποιούνται σε έργα και δράσεις που συνδέονται με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης τόνισε:

«Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για να ενισχύσουμε, να ανανεώσουμε και να αναβαθμίσουμε τον στόλο οχημάτων του Δήμου μας. Ο Δήμος Περάματος έχει πλέον περισσότερα μέσα και «όπλα» στη μάχη για την υλοποίηση έργων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Πλέον ο στόλος των οχημάτων της καθαριότητας και των έργων του Δήμου Περάματος είναι από τους πιο σύγχρονους που υπάρχουν σε δήμους με ανάλογο πληθυσμό».