Σύσκεψη του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη με τους εκπροσώπους των Αστυνομικών Αρχών για ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της πόλης

Σύσκεψη του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη με τους εκπροσώπους των Αστυνομικών Αρχών για ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της πόλης

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στο Δημαρχείο Περάματος, ευρεία σύσκεψη για ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την αστυνόμευση της πόλης μας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αρμοδίων Αστυνομικών Αρχών.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον Δήμαρχο Περάματος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος Απόστολος Δήμου Υπαστυνόμος Β’, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Περάματος Αρβανίτης Βασίλειος Υπαστυνόμος Β’ και ο Αναπληρωτής Διοικητής της Τροχαίας Περάματος Φατριδάκης Ευάγγελος Υπαστυνόμος Β’.

Ο Δήμαρχος Περάματος ζήτησε από τους επικεφαλής των Αστυνομικών Αρχών στο πλαίσιο της υποχρέωσης της αστυνόμευσης του Δήμου από τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, την λήψη επιπρόσθετων μέτρων ασφαλείας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προστασία των δημοτών από κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά. Ανέφερε δε, ότι το αίσθημα της έλλειψης ασφάλειας διακατέχει μεγάλο μέρος των δημοτών και επανέλαβε την ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Περάματος με πρόσθετο προσωπικό προκειμένου να καταστεί εφικτή η αύξηση των περιπολιών σε όλες τις περιοχές του Δήμου.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος ζήτησε από τους επικεφαλής των αρμοδίων Αστυνομικών Αρχών την εκπόνηση και εφαρμογή ειδικού αστυνομικού σχεδιασμού προσαρμοσμένου στις τοπικές συνθήκες προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πόλης σχετικά με την προστασία της περιουσίας τους.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Δημάρχου Περάματος με τον Στρατηγό ε.α. κ. Γαλιάτσο και τους Διοικητές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πειραιά, Περάματος, ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ

Ανακοίνωση Δήμου Περάματος: «Απαράδεκτη η στάση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για αποτελεσματικότερη φύλαξη των υποδομών του Δήμου Περάματος»

Ανακοίνωση Δημοτικής Αρχής Περάματος: Νέες καταστροφές στο θεατράκι «Μίκης Θεοδωράκης» και σε άλλες υποδομές της πόλης