«Ανοιχτές αυλές σχολείων» και φέτος στον Δήμο Περάματος για χαρούμενα και δημιουργικά απογεύματα

«Ανοιχτές αυλές σχολείων» και φέτος στον Δήμο Περάματος για χαρούμενα και δημιουργικά απογεύματα

Συνεχίζεται και φέτος ο επιτυχημένος θερμός των «Ανοιχτών Αυλών» των σχολείων του Δήμου Περάματος.

Από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, οι αυλές τεσσάρων σχολείων της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτές Δευτέρα – Παρασκευή από τις 6μμ – 10μμ, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά του Περάματος να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με ποικίλες δραστηριότητες σε ένα ειδικό διαμορφωμένο πρόγραμμα δράσεων.

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Περάματος από την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουλίου θα παραμείνουν ανοιχτές τα απογεύματα οι αυλές:

  • Του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος
  • Του 3ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος
  • Του 6ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος
  • Του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου

Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει παιδικές παραστάσεις καραγκιόζη, θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια τύπου survivor και φυσικά ταχυδακτυλουργούς!

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης σε δήλωσή του τόνισε:

«Ανοίγουμε και φέτος τις αυλές των σχολείων της πόλης, συνεχίζοντας αυτή την επιτυχημένη δράση, για να απασχολούνται δημιουργικά τους καλοκαιρινούς μήνες τα παιδιά της πόλης μας, τα απογεύματα. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά της θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να παίζουν σε γνώριμους και ασφαλείς χώρους, περνώντας τα καλοκαιρινά απογεύματα σε γνώριμα στέκια και κατατόπια.

Σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που έχουμε σχεδιάσει για τους μικρούς μας φίλους, δίνουμε στα παιδιά δωρεάν δράσεις εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας και ανοιχτά προαύλια για ελεύθερο παιχνίδι και παρέα. Όλα τα απογεύματα καθημερινές μέχρι το βράδυ, τα σχολεία μας, θα λειτουργούν σαν κέντρα κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης».