Υπεγράφη η σύμβαση μελετών για το 1ο νηπιαγωγείο Περάματος

Υπεγράφη η σύμβαση μελετών για το 1ο νηπιαγωγείο Περάματος

Στην υπογραφή σύμβασης μελετών κατασκευής του 1ου νηπιαγωγείου (2/θέσιου Ολοήμερου) προχώρησε ο Δήμος Περάματος.

Η σχετική σύμβαση υπεγράφη από τον Δήμαρχο Περάματος κ. Γιάννη Λαγουδάκη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Θ. Γιάνναρη και τους εκπροσώπους των αναδόχων στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου 2023, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλας Αντωνάκου.

Ο Δήμαρχος Περάματος υπέγραψε τη σχετική σύμβαση για την ανάθεση των μελετών ωρίμανσης, η οποία θα εκπονηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα υπεγράφη η ακόλουθη σύμβαση, με χρηματοδότηση από τον Άξονα Προτεραιότητας 11 του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020:

«Εκπόνηση Μελετών, Απαιτούμενες Εγκρίσεις και Έκδοση Οικοδομικής Άδειας για το 1ο ΝΓ Περάματος (2/θέσιο Ολοήμερο)». Προϋπολογισμός δημοπράτησης της μελέτης: 152.547,59 €».

Ο Δήμαρχος Περάματος με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης μελέτης για την κατασκευή του 1ου νηπιαγωγείου στον Δήμο Περάματος, τόνισε:

«Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Περάματος είναι η βελτίωση όλων των υπαρχουσών υποδομών αλλά και η κατασκευή νέων, που έχει ανάγκη η πόλη και κυρίως των σχολικών. Η ανέγερση ενός νέου σχολείου  αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη επένδυση υποδομής για την κοινωνία μας. Προχωρήσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ένα ακόμη βήμα, για την κατασκευή του 1ου Νηπιαγωγείου Περάματος.

Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά να αφήνουμε ισχυρό αποτύπωμα σε όλους τους τομείς της πόλης μας και με προτεραιότητα στις ασφαλείς και σύγχρονες σχολικές υποδομές για τα παιδιά μας».

*Λεζάντες στις φωτογραφίες

Φωτό 1: Ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»  κ. Θ. Γιάνναρη, τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥπ Α.Ε) κ. Τ. Κατσίπο και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη.

Φωτό 2: Ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου και τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Νίκο Χουρσαλά.