Ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος

Ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος

Σε κατάμεστο από κόσμο το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος για το Πολιτιστικό καλοκαίρι 2023. Την αυλαία του φεστιβάλ άνοιξε η συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στη συνέχεια την Κυριακή 9 Ιουλίου παρουσιάστηκε η παράσταση «Μαλλιά Κουβάρια» και την Τετάρτη 12 Ιουλίου συναυλία με το συγκρότημα Εκείνος & Εκείνος. Οι τρεις πρώτες εκδηλώσεις έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από το κοινό, που γέμισε το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Τι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Περάματος και η Διεύθυνση Πολιτισμού θα ακολουθήσουν πληθώρα συναυλιών και παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους με κορύφωση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, όπου θα βρεθεί στο πλήρως ανακαινισμένο ανοιχτό θέατρο της πόλης και θα παρουσιάσει τα τραγούδια του, ο γνωστός και διαχρονικός καλλιτέχνης Θέμης Αδαμαντίδης.

Όλες οι εκδηλώσεις παρέχονται εντελώς δωρεάν για τους δημότες Περάματος και πραγματοποιούνται στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στις 21:00.

Για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης τόνισε:

«Ο Δήμος Περάματος διοργανώνει και φέτος ένα ποιοτικό φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι και θα ολοκληρωθούν στις αρχές του φθινοπώρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες και παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών, για όλες τις ηλικίες, με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν στους δημότες μας.

Ο Πολιτισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο της εξέλιξης και της ανάπτυξης του ανθρώπου και έτσι δημιουργήσαμε και φέτος, ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συμπολιτών μας για ψυχαγωγία, επιμόρφωση και χαλάρωση. Συνεχίζοντας, λοιπόν, την πολιτιστική παράδοση του Περάματος, σας περιμένουμε όλους από κοντά, για να μοιραστούμε μαζί σας όμορφες, ευχάριστες, καλοκαιρινές, καλλιτεχνικές βραδιές».

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Περάματος:

 

ΙΟΥΛΙΟΣ

Δευτέρα 17/7 Παιδικό θέατρο: Γιαγιά Σμύρνη

Τετάρτη 26/7 Θεατρική Παράσταση: Τα 39 Σκαλοπάτια

Πέμπτη 27/7 Παιδικό Θέατρο: Αίσωπος, ο μεγάλος παραμυθάς

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Σάββατο 26/8 Θεατρική Παράσταση: Η κυρία πενθεί

Κυριακή 27/8 Συναυλία: Νίκος Πορτοκάλογλου – Β. Καρατζόγλου

Τετάρτη 30/8 Θεατρική Παράσταση: Ψύλλοι στ’ αυτιά

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Τρίτη 5/9 Συναυλία: Γιώτα Νέγκα

Παρασκευή 8/9 Θεατρική παράσταση: Παντρολογήματα

Κυριακή 10/9 Παιδικό θέατρο: Το αγόρι που μιλούσε με τα πουλιά

Δευτέρα 11/9 Συναυλία: Παντελής Θαλασσινός

Τετάρτη 13/9 Συναυλία: Φωτεινή Βελεσιώτου

Σάββατο 16/9 Θεατρική Παράσταση: Ένας βλάκας και μισός

Κυριακή 17/9 Συναυλία: Θέμης Αδαμαντίδης