«Παντελής Αντωνίου» ονομάστηκε το γήπεδο Περάματος

«Παντελής Αντωνίου» ονομάστηκε το γήπεδο Περάματος

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης υλοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος (1-02-2023) για ονομαδότηση  του Δημοτικού γηπέδου Περάματος σε «Παντελής Αντωνίου».

Η απόφαση αυτή έγινε πράξη

από τη σημερινή δημοτική αρχή ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Περάματος ο οποίος, Μεγάλη Παρασκευή στις 26-04-2019, υπέστη ανακοπή καρδιάς και πέθανε κατά τη διάρκεια θεσμικού φιλανθρωπικού αγώνα των παλαίμαχων Άνω-Κάτω Πέραμα.

Ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκος απένειμε τιμητικό μετάλλιο στην οικογένεια του Παντελή Αντωνίου, στην οικογένεια του Μιχάλη Κρητικόπουλου, στους συνδέσμους των βετεράνων Ολυμπιακού και Περάματος και στους βετεράνους ποδοσφαιριστές Γιάννη  Γκαϊτατζή (πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού), Παναγιώτη Κελεσίδη, Πέτρο Καραβίτη, Θανάση Αγγελή και  Μπάμπη  Σταυρόπουλου.

Στη δήλωσή του,  ο δήμαρχος Περάματος , τόνισε  πως «σήμερα ενσαρκώνεται η ψυχή του Παντελή Αντωνίου που έπεσε μαχόμενος για φιλανθρωπικό αγώνα  Ξανά η ψυχή του αναπαύεται, η οικογένειά του δικαιώνεται και οι επόμενες γενιές θα μαθαίνουν γιατί ονομάστηκε το μέχρι σήμερα ανώνυμο γήπεδο ως Παντελής Αντωνίου και  την ιστορία του μέσα από το όνομα του γηπέδου».

Τις ευχαριστίες του Ολυμπιακού προς την δημοτική αρχή για την πρωτοβουλία που έλαβε, μετέφερε ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας. Παράλληλα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συμπαράσταση και βοήθειά του για την διεξαγωγή όλων των αγώνων που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι βετεράνοι.

Η εκδήλωση έκλεισε με φιλικό ματς ανάμεσα στους βετεράνους του Ολυμπιακού και τους βετεράνους του Περάματος.  Νικητές αναδείχθηκαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού με σκορ 5-2.